• Fundacja DOBROdzieje si臋

Zapraszamy do udzia艂u w KONKURSIE Fundacja EY dla dzieci z rodzin zast臋pczych 馃挌

W ramach konkursu dzieci maj膮 za zadanie przygotowa膰 plakat/kartk臋 zimow膮, a w zamian otrzymaj膮 dofinansowanie na rozw贸j swojej pasji.

Fundacja EY planuje dofinansowa膰 oko艂o 20 form wsparcia pasji (np. kursy, wyposa偶enie) dla dzieci w wieku 8 -18 lat przebywaj膮cych w rodzinach zast臋pczych, rodzinnych domach dziecka lub plac贸wkach rodzinnych kwot膮 do 1000 z艂/os. Celem dofinansowania jest na rozw贸j pasji, umiej臋tno艣ci, zainteresowa艅 dzieci w rodzinnej pieczy zast臋pczej np. w formie kurs贸w, zakupy sprz臋tu, stroju, materia艂贸w niezb臋dnego do rozwoju uzdolnie艅.

Co zrobi膰, aby wygra膰:

Zadania dla dziecka:

Temat konkursowy to plakat/kartka zimowa, w tym obejmuj膮ca okres 艣wi膮teczny. Stw贸rz plakat lub kartk臋 zimow膮 w dowolnej technice plastycznej (malowanie, wycinanie koronkowe, drobne wyklejania, grafika, kola偶 itp.), ale umo偶liwiaj膮cej zeskanowanie Twojej pracy w formacie A4. Praca powinna by膰 p艂aska, nie przestrzenna! Udzia艂 w konkursie wezm膮 jedynie prace 2D. Koniecznie opisz swoj膮 prac臋, aby艣my wiedzieli, 偶e to Twoje dzie艂o. Praca powinna posiada膰 jednego autora i by膰 przez niego samodzielnie wykonana.

Prace nale偶y przes艂a膰 do 27 stycznia 2021.

Wi臋cej informacji o konkursie na stronie Fundacji EY w zak艂adce "Zima pe艂na pasji" >>