google-site-verification=piB8Ih3jBStzvYj6YX051ECuYu-K-K6jpvIYEVWAo5g google-site-verification=piB8Ih3jBStzvYj6YX051ECuYu-K-K6jpvIYEVWAo5g

O PROJEKCIE - MIĘDZY NAMI DZIEWCZYNAMI

O-projekcie.png

Poszerzanie horyzontów, odkrywanie pasji, budowanie wiary w siebie, zdobywanie wiedzy
i umiejętności, wskazywanie wzorców i modelu fajnego dorosłego.
Projekt kierujemy do dziewcząt w wieku 15-18 lat z domów dziecka i rodzin zastępczych.

Każda dziewczyna ma w sobie ogromny potencjał, ale czasami potrzebuje wsparcia, żeby odkryć własne możliwości.

Sprawmy, by mogły w pełni rozwinąć skrzydła.

Każde spotkanie to także okazja do rozmów pomiędzy uczestniczkami, gośćmi i organizatorkami projektu. Rozmawiamy o życiu, szczęściu, rodzinie, pasjach, ale i problemach związanych ze szkołą, pracą i relacjami społecznymi. Wspólnie tworzymy grupę dyskusyjną i grupę wsparcia, dzielimy się swoimi doświadczeniami, odkrywamy wzajemnie swoje światy.

Każde spotkanie jest wyjątkowe i niezapomniane.

Nasze dotychczasowe spotkania to wspólne gotowanie Panią Prezydent Hanną Zdanowską, tworzenie piosenki z artystą Bartkiem Grzankiem, poznawanie pracy menadżera w DoubleTree by Hilton Hotel Łódź, pieczenie pierniczków, które stały się prezentem dla naszych darczyńców i wiele wiele innych spotkań.

Dołącz do nas i podziel się swoją pasją, zawodem, doświadczeniami. Każda historia jest ważna, bo pokazuje zarówno szanse, jak i przestrogi. Pomaga obrać kierunek!

Skontaktuj się z nami, na pewno wspólnie zorganizujemy świetne spotkanie.

kontakt@fundacjadobrodzieje.pl