google-site-verification=piB8Ih3jBStzvYj6YX051ECuYu-K-K6jpvIYEVWAo5g Wakacje w Krainie Uśmiechu z Rotary Club Łódź

Wakacje w Krainie Uśmiechu z Rotary Club Łódź

Dofinansowanie wyjazdów wybranych przez rodziców zastępczych z Łodzi przez darczyńców z Rotary Club Łódź

Zapraszamy do udziału w konkursie, którego celem jest dofinansowanie wyjazdów wakacyjnych samodzielnie znalezionych przez opiekunów z rodzin zastępczych z Łodzi.

Kwota dofinansowania w przypadku rodzin zastępczych spokrewnionych to 1000 zł, a w przypadku rodzin zastępczych niespokrewnionych, zawodowych, specjalistycznych, czy też rodzinnych domów dziecka to 500 zł na dziecko.

UWAGA! Dofinansowanie dotyczy zarówno dopiero planowanych wyjazdów, jak i już zakupionych.

Szczegóły konkursu i dofinansowania:

Budżet konkursu: 10 000 zł - budżet przekazany przez Rotary Club Łódź

Budżet zostanie podzielony pomiędzy zwycięskie prace dzieci wśród łódzkich rodzin spokrewnionych, rodzin zastępczych niespokrewnionych, zawodowych i rodzinnych domów dziecka, zgodnie z zasadą: kwota dofinansowania w przypadku rodzin zastępczych spokrewnionych to 1000 zł na dziecko biorące udział w konkursie, a w przypadku rodzin zastępczych niespokrewnionych, zawodowych, czy też rodzinnych domów dziecka to 500 zł na dziecko biorące udział w konkursie.

Jury konkursowe:

- 2 przedstawicieli Rotary Club Łódź

- 1 przedstawiciel Fundacji DOBROdzieje się

Zgłoszenia prac dzieci będą zbierane do 30 czerwca 2023, do godz. 16:00. Informacje o dofinansowaniu zostaną przekazane rodzinom do 5 lipca 2023.

Warunkiem dofinansowania jest:

1. Udział w konkursie i realizacja zadania konkursowego:

- narysowana kartka i pozdrowieniami z wymarzonych wakacji (min. 1000 znaków bez spacji)

- lub rysunek i opis dobrego uczynku, jaki dziecko zrobiło w tym roku (min. 1000 znaków bez spacji)

Praca konkursowa może być przekazana do Fundacji DOBROdzieje się, jako załącznik do niniejszego formularza (poniżej) lub jako przygotowana praca na kartonie i dostarczona do siedziby fundacji ul. Piotrkowska 80 w Łodzi do 30 czerwca 2023, do godz. 16:00 – regulamin konkursu znajduje się na stronie fundacji DOBROdzieje się

2. Wypełnienie poniższego formularza zgłoszeniowego:

Zapraszamy do udziału i wspólnie z Rotary Club Łódź czekamy na Wasze zgłoszenia i prace.