• Fundacja DOBROdzieje si臋

AKCJA SERWIS KOMPUTER脫W dla dzieci z rodzin zast臋pczych - Dzi臋kujemy! 馃А

W Fundacji DOBROdzieje si臋 pomagamy rodzinom zast臋pczym na r贸偶ne sposoby. Jednym z najwa偶niejszych projekt贸w jest zapewnienie dzieciom KOMPUTER脫W DO NAUKI ZDALNEJ w czasie pandemii.

Dzi臋ki zrzutce, ale r贸wnie偶 dzi臋ki cudownym ludziom i firmom, uda艂o nam si臋 pozyska膰 140 komputer贸w. Aby komputery mog艂y sprawnie dzia艂a膰 i trafi膰 do dzieci, wymagaj膮 serwisu. Dlatego co sobot臋 nasi niezwykli "spece od komputer贸w" siadaj膮 przy stole z wieloma otwartymi laptopami i sprawdzaj膮 ich dzia艂anie oraz oprogramowanie.

Serdecznie pragniemy podzi臋kowa膰 Panu Nikolasowi, Panu Markowi (www.youritsupport.com.pl), Panu Adamowi i Panu Robertowi oraz ekipie ALT Systemy informatyczne (https://alt.com.pl), za t臋 niezwyk艂膮 pomoc.

Na pytanie dlaczego pomagaj膮, Pan Nikolas odpowiada: "Zosta艂em wychowany w taki spos贸b, 偶e je艣li mo偶esz komu艣 pom贸c to nale偶y to zrobi膰. Fundacja pomaga dzieciom, dla kt贸rych jedyn膮 szans膮 na normalne 偶ycie jest edukacja, a epidemia poprzez ograniczenia mo偶e nawet to im zabra膰. Wi臋c pomy艣la艂em sobie, skoro mam mo偶liwo艣膰, to co stoi na przeszkodzie? Zapyta艂em si臋 prze艂o偶onych w moim miejscu pracy, potem pomy艣la艂em, 偶e w ko艅cu zajmuje si臋 komputerami to mo偶e i pomocnej d艂oni u偶yczy膰鈥 I tak jako艣 si臋 potoczy艂o."

Pan Marek dodaje: "Chyba najtrafniej okre艣la to nazwa fundacji Dzielenie si臋 dobrem buduje dwa razy! W momencie kiedy dajemy co艣 od siebie i wtedy kiedy kto艣 z tego korzysta. Dla mnie to kilka fajnie sp臋dzonych dni, a w liczbach to ponad 100 komputer贸w dla przysz艂ych specjalist贸w - kt贸rzy dzi艣 otrzymaj膮 narz臋dzie do poszerzania swoich zainteresowa艅. Ta konkretna akcja jest dla mnie jak ma艂e perpetum mobile, 艂膮czy bycie eko, wykorzystywanie swojej wiedzy a przede wszystkim pomaga dzieciakom uczy膰 si臋 i zdobywa膰 nowe umiej臋tno艣ci."

Pan Marek na co dzie艅 prowadzi dzia艂alno艣膰 w zakresie wsparcia IT, wi臋c je艣li potrzebujesz sprawdzonej osoby do komputera domowego lub firmowego serdecznie rekomendujemy: www.youritsupport.com.pl

Jeszcze raz pragniemy serdecznie podzi臋kowa膰 wszystkim, kt贸rzy w艂膮czyli si臋 do akcji "Komputery do nauki zdalnej dla dzieci z rodzin zast臋pczych".

80 Liczba odbiorc贸w 15 Aktywno艣膰 Promuj post

9Ty i 8 innych u偶ytkownik贸w