google-site-verification=piB8Ih3jBStzvYj6YX051ECuYu-K-K6jpvIYEVWAo5g Zapraszamy do udziału w KONKURSIE Fundacja EY dla dzieci z rodzin zastępczych 💚

Zapraszamy do udziału w KONKURSIE Fundacja EY dla dzieci z rodzin zastępczych 💚

W ramach konkursu dzieci mają za zadanie przygotować plakat/kartkę zimową, a w zamian otrzymają dofinansowanie na rozwój swojej pasji.

Fundacja EY planuje dofinansować około 20 form wsparcia pasji (np. kursy, wyposażenie) dla dzieci w wieku 8 -18 lat przebywających w rodzinach zastępczych, rodzinnych domach dziecka lub placówkach rodzinnych kwotą do 1000 zł/os. Celem dofinansowania jest na rozwój pasji, umiejętności, zainteresowań dzieci w rodzinnej pieczy zastępczej np. w formie kursów, zakupy sprzętu, stroju, materiałów niezbędnego do rozwoju uzdolnień.

Co zrobić, aby wygrać:

Zadania dla dziecka:

Temat konkursowy to plakat/kartka zimowa, w tym obejmująca okres świąteczny. Stwórz plakat lub kartkę zimową w dowolnej technice plastycznej (malowanie, wycinanie koronkowe, drobne wyklejania, grafika, kolaż itp.), ale umożliwiającej zeskanowanie Twojej pracy w formacie A4. Praca powinna być płaska, nie przestrzenna! Udział w konkursie wezmą jedynie prace 2D. Koniecznie opisz swoją pracę, abyśmy wiedzieli, że to Twoje dzieło. Praca powinna posiadać jednego autora i być przez niego samodzielnie wykonana.

Prace należy przesłać do 27 stycznia 2021.