google-site-verification=piB8Ih3jBStzvYj6YX051ECuYu-K-K6jpvIYEVWAo5g Wiedza i kwalifikacje dzięki Programowi Aktywni Obywatele - Fundusz Regionalny

Wiedza i kwalifikacje dzięki Programowi Aktywni Obywatele - Fundusz Regionalny

Mówi się, że skromność to cecha ludzi wielkich. Jednak tym razem mamy OGROMNE powody do dumy, którymi postanowiliśmy się z Wami podzielić!

Dzięki środkom pozyskanym w ramach Program Aktywni Obywatele - Fundusz Regionalny, w ostatnim czasie udało nam się uzyskać cenną wiedzę i kwalifikacje. To one pozwolą nam jeszcze skuteczniej pracować z dziećmi i młodzieżą, będąc ogromnym wsparciem dla rodziców zastępczych oraz opiekunów dzieci o szczególnych potrzebach.

Fundacja DOBROdzieje się od lat angażuje się w pomoc dzieciom i młodzieży z domów dziecka oraz rodzin zastępczych, dając im możliwość poznawania świata i nawiązywania bliskich relacji. Środki pozyskane w ramach Programu Aktywni Obywatele - Fundusz Regionalny z pewnością usprawnią proces podejmowanych przez nas działań i sprawią, że nasi podopieczni i wszyscy potrzebujący uzyskają jeszcze bardziej fachową wiedzę i niezbędne wsparcie.

________________________

Projekt finansowany przez Islandię, Liechtenstein i Norwegię z Funduszy EOG i Funduszy Norweskich w ramach Programu Aktywni Obywatele – Fundusz Regionalny.