google-site-verification=piB8Ih3jBStzvYj6YX051ECuYu-K-K6jpvIYEVWAo5g Hej! Spełniaj marzenia dzieci, by mogły stać się wyjątkowe, jak Ty

Hej! Spełniaj marzenia dzieci, by mogły stać się wyjątkowe, jak Ty

Hania 5 lat - prosi o zajęcia z gotowania, bo jej marzeniem jest ugotowanie obiadu dla swojej Babci, w podziękowaniu za 10 lat opieki nad nią. Jasiek 14 lat jest dorastającym nastolatkiem, mieszkajacym w rodzinie zastępczej, chciałby pójść na zajęcia z samoobrony, bo spotyka się z różnymi niemiłymi sytuacjami w szkole. Krystian 11 lat - marzy o budowaniu robotów, szukamy dla niego warsztatów z programowania i tworzenia robotów. Miśka 8 lat jest prawdziwą malarką i pragnie zostac prawdziwą artystą - prosi o warsztaty z malowania na płutnie.

Czy chcesz wesprzeć szlachetny cel? Zbieramy pieniądze na warsztaty w Nowym Roku dla dzieci, będących pod opieką Fundacji DOBROdzieje się, każdy Twój datek – zarówno mały, jak i duży – będzie się liczyć. Przyda się każdy grosz. Dziękujmy za wsparcie!