google-site-verification=piB8Ih3jBStzvYj6YX051ECuYu-K-K6jpvIYEVWAo5g Spotkanie z jogą i opowieściami o podróży dookoła świata

Spotkanie z jogą i opowieściami o podróży dookoła świata

Ania kobieta orkiestra. Z zawodu adwokat, który odwiesił togę do szafy. Za zamiłowania podróżnik z listą 111 odwiedzonych krajów i jogin, który od dwóch lat spełnia marzenie o byciu instruktorem jogi .

Zabierze Was w podróż po wspomnieniach z dwuletniej wyprawy dookoła świata i wgłąb siebie samej oraz... oczywiście do świata jogi.

Zabierzcie koniecznie wygodne stroje, by bez krępacji wprawić ciało w asanowy ruch na macie.

Radość z zajęć gwarantowana!

Gospodarzem spotkania będzie big bang Studio.

Spotkanie odbędzie się 2 czerwca 2019, godzina 11:00, w big bang Studio, ul. Piłsudskiego 135.

Wskazówki dojazdu:

Big bang Studio znajduje się po prawej stronie ul. Piłsudskiego, jadąc od strony centrum miasta, należy skręć w prawo w bramę „pod zegarem” mijając po swojej prawej stronie salon Black Red White i czerwony cztero-piętrowy biurowiec, skręt znajduje się za światłami. Po przekroczeniu bramy, należy iść prosto 200 m do końca drogi, aż do budynku z wejściem B2, studio znajduje się na 1 piętrze.

big bang STUDIO to miejsce działań kreatywnych zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych.

To również przestrzeń na nieszablonowe spotkania biznesowe, szkolenia i warsztaty dla grup zorganizowanych.

Miejsce, które pozwoli małym i dużym spędzać czas RAZEM: świadomie, aktywnie i twórczo.

Zapraszamy!