• Fundacja DOBROdzieje si臋

DZIEJE SI臉 MAGIA 艢WI膭T 馃巹 DZI臉KUJEMY! 馃巵 呕YCZYMY WESO艁YCH 艢WI膭T 馃А

艢wi臋ta to wyj膮tkowy czas, pe艂en rado艣ci, 偶yczliwych gest贸w, dobrych uczynk贸w i wyj膮tkowych ludzi. Widzimy t臋 magi臋 dobroci ka偶dego dnia.

Dzi臋kujemy wszystkim dobrodziejom za wszystkie prezenty przygotowane dla dzieci z 艂贸dzkich rodzin zast臋pczych, dom贸w dziecka i rodzin biologicznych potrzebuj膮cych wsparcia. W tym roku spotkali艣my si臋 z wyj膮tkowym wsparciem firm, os贸b prywatnych, a tak偶e dzieci kt贸re postanowi艂y pom贸c innym dzieciom. Jeste艣cie ma艂ymi Elfikami naszej fundacji.

Efektem 艣wi膮tecznego wsparcia jest ponad 1 200 prezent贸w. Za co jeszcze raz bardzo wszystkim dzi臋kujemy!

Dzi臋kujemy wszystkim rodzinom za chwile wzruszenia, podczas spotka艅 i rozm贸w w sztabie Miko艂aja Dzi臋kujemy BARDZO za Wasz膮 wyj膮tkow膮 prac臋, troskliw膮 opiek臋 nad dzie膰mi i wielkie serce.

Dzi臋kujemy wszystkim opiekunom z dom贸w dziecka, koordynatorom, asystentom rodzin, pracownikom socjalnym, tw贸rcom 艣wietlic 艣rodowiskowych, Pani kurator, a tak偶e siostrom zakonnym. Wykonujecie niezwyk艂膮 prac臋, dzi臋ki kt贸rej dzieci mog膮 czu膰 si臋 bezpieczne, zadbane i kochane.

Dzi臋kujemy r贸wnie偶 naszym NIEPRAWDOPODOBNYM Wolontariuszom Dzi臋ki Wam dzieje si臋 Magia 艢wi膮t.

Przede wszystkim jednak dzi臋kujemy DZIECIOM Wasze u艣miechy, rozmowy na 艣mieszne i wa偶ne tematy, Wasza wewn臋trzna si艂a, sprawiaj膮 偶e 艣wiat staje si臋 lepszy.

呕yczymy Wam radosnych 艢wi膮t i spokojnego Nowego Roku 2021 Zesp贸艂 Fundacji DOBROdzieje si臋